Over Ons

PCCR is een begrip in het Nederlandse cricket, in Rotterdam en de verre omgeving. De in 1991 opgerichte vereniging investeert volop in haar [jeugd]spelers en verwacht daar de komende seizoenen de vruchten van te plukken. Maar PCCR is veel meer dan dat…

Nadat de club begin negentiger jaren een moeilijke periode doormaakte zit PCCR nu alweer enige jaren in de lift. De club is continu bezig de randvoorwaarden voor goede cricket prestaties te verbeteren, maar wil ook voor de recreatieve speler een aantrekkelijk club zijn.

De prijzenkast van PCCR

De club wil haar leden zoveel mogelijk plezier laten beleven door veel en leuke cricketactiviteiten aan te bieden. Naast de landelijke competities organiseert PCCR daarom ook veel eigen toernooien en andere cricket gerelateerde evenementen.

De club is een mix van verschillende bevolkingslagen en culturen uit de Rotterdamse samenleving. De vereniging is voor jong en oud en leunt op de volgende drie peilers: respect, plezier en samenhang.

De eerste aanwijzingen dat we op de goede weg zitten zijn er al, gezien het groeiend aantal (jeugd)leden, vrijwilligers en sponsors.

PCCR is een club om erbij te horen. Doe jij mee?

PCCR is een begrip in het Nederlandse cricket, in Rotterdam en de verre omgeving.