Jeugd

PCCR heeft een bloeiende jeugdafdeling . De jonge sterren trainen op woensdag en spelen op zaterdag en zondag. Alle jeugdleden, zowel  jongens als meisjes, worden intensief begeleid en getraind door gediplomeerde coaches van Punjab.

Jeugdcricket bij PCCR betekent veel leren, veel spelen en vooral veel plezier!!

Bij de begeleiding van de teams op wedstrijddagen worden spelers uit de hogere elftallen ingeschakeld, maar wordt zoals bij elke sport,  voor support bij vervoer, scoren en umpiren, ook een beroep gedaan op de ouders.

Een van de ouders treedt op als teammanager, zodat alles in goede banen wordt geleidt en de coach zich puur op het cricket kan richten. Voor individuele extra trainingen kan een beroep worden gedaan op onze coaches.

PCCR heeft een consistent jeugdbeleid dat erop is gericht de talenten van jeugdspelers te helpen ontwikkelen tot hun optimale niveau. In 2017 is na lange tijd weer een gestart met vele enthousiaste nieuwe jeugdleden.

Meldt je zoon of dochter aan. De jeugd heeft de toekomst, zeker bij Punjab Cricket Club Rotterdam!

U9 – 2 Teams – Punjab 1 en 2

Competitieschema en Uitslagen Jeugd U9

U11 – 1 Team – Punjab

Competitieschema en Uitslagen Jeugd U11

Jeugdsportfonds Rotterdam

Het Jeugdsportfonds Rotterdam geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie tot een maximum van € 225 per kind.

Zijn er meerdere kinderen in het gezin die iets aan sport willen doen? Dat mag! Ook voor die kinderen is er het Jeugdcultuurfonds!

PCCR is een begrip in het Nederlandse cricket, in Rotterdam en de verre omgeving.